„БРАЋА МАРЈАНОВИЋ”  – ИНОВАТИВНЕ ИДЕЈЕ

Уто, 12.03.2024.


Фирма „Браћа Марјановић” д. о. о. основана је  2013. године, а њена основна дјелатност је инсталација индустријских машина и опреме. Годинама послују на подручју Источног Сарајева, а њихов бренд Limited wash познат је у цијелом региону.  

„Развој наше фирме усмјерен је на понуду комплетног рјешења за изградњу ауто-праонице и пружања најквалитетније опреме кориснику, уз приступачне цијене. Брига о купцу подразумијева детаљан нацрт и план сиве градње, план подлога, провођење електро и водо инсталација које су неопходне за почетак монтаже саме ауто-праонице”, истиче Марјановић.

Њихови производи садрже све неопходне атесте и упуте о коришћењу и одржавању. „Браћа Марјановић” имају и техничку просторију и савремену опрему која омогућава купцу да што лакше одржава систем. Такође, материјали, опрема и дијелови који се користе у производњи претежно су европског поријекла, и то из земаља као што су: Италија, Њемачка, Хрватска, Пољска, те су покривени цертификатима, док други, мањи, дио опреме из властите производње задовољава све потребне услове производа босанскохерцеговачког поријекла.

„Посебно бих истакао континуирану сарадњу са ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске, како у погледу посредовања у запошљавању тако и кроз учешће у пројектима запошљавања, путем којих искључиво и запошљавамо раднике у нашој фирми. Корисници смо средстава за запошљавање радника од 2018. године и до сада смо запослили 17 лица кроз различите програме”, казао је Марјановић.

Поред производње самоуслужних ауто-праоница, у овој фирми израђују се и додатни пратећи апарати који обезбјеђују комплетну услугу кориснику. Производи које додатно израђују јесу: самоуслужни усисивачи, мјењачница за ситни новац, инокс корита са чесмом, апарати за магичне крпе, зрак за гуме, сјај за гуме и мирис, издувни систем за сушење аутомобила и друго.

Њихов тим чине: монтажери, ЦНЦ оператери, водоинсталатери, заваривачи за челик и инокс, програмери, електроинжeњери и други. У радном окружењу влада међусобно разумијевање, поштовање, висок ниво колегијалности и на тај начин се ствара погодна клима за продуктивност, даљи развој тржишта и повећање броја радних мјеста.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти