„Сана Елвис” а. д. Сводна

Сри, 24.04.2024.


Почеци пословања холдинга „Сана” Нови Град сежу у давну 1946. годину. Године 1991. „Сана” Нови Град отвара своје одјељење у Сводни, те тако настаје „Сана Елвис” – фирма која је одољела многим потешкоћама у послијератном периоду и успјешно наставила свој рад.

Више од 30 година самосталног постојања, константног усавршавања и пословних успјеха послодавце и запослене чини поносним на оно што раде.

У производњу и продају робе, које се одвијају у два правца – lohn услуге и пуни производи, данас је укључено око 90 радника који заједничким снагама освајају нова тржишта.

„Почетна тачка сваког успјеха је жеља, а ми од почетка желимо да уживамо у процесу нашег свакодневног напретка, у пружању оног најбољег, по чему смо и препознатљиви, а то је квалитет”, наводе из овог предузећа.

Са ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске, односно са Бироом Нови Град имају дугогодишњу и успјешну сарадњу, а која се огледа кроз учествовање у више пројеката запошљавања радника.

„Уз подршку Завода, путем подстицаја, успјели смо да запослимо нове, необучене раднике које смо задржавали у радном односу, а истовремено повећавали и своје продуктивне капацитете”, истичу из овог предузећа.

Од 2001. па до 2023. године предузеће је пензионисало 40 радника. У истом периоду примљена су и 122 нова радника која су овдје обучена и преквалификована.

На крају поручују: „Kуповином домаћег производа помажемо домаћу привреду и повећавамо број запослених радника”.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

10.03.2023.Публикације

Како се представити послодавцу
Брошура “Како се најбоље представити”

Све публикације