Позитивна прича – „Берег” Соколац

Пет, 12.04.2024.


Сваки успјех изискује много труда, посвећености и времена. Ништа вам не може загарантовати да ћете успјети, али свака успјешна прича је таква захваљујући тиму људи који су окупљени око добре идеје и заједничког циља.

Фирма „Берег” у власништву Миодрага Планинчића основана је у мају 2010. године у Сокоцу. Своју дјелатност производње хљеба, пите, пецива, тјестенине проширио је и на производњу колача, кекса, крема и залеђених пецива. Производе пласира у своја четири продајна објекта од којих се три налазе на подручју општине Соколац и један на подручју општине Рогатица.  

„Покретање производње била је прва и најтежа битка, али није и једина. Слиједи она за тржиште, која је једнако важна и од чијег ће исхода, како то у сваком послу бива, зависити успјех и ове прве”, кажу у овом предузећу.  

Поред својих продајних објеката, њихове производе сада можете наћи и на подручју општина: Фоча, Горажде, Рогатица, Соколац, Хан Пијесак, Власеница, Пале и Источно Сарајево.

„Берег” у свом пословању посебан акценат ставља на одабир квалитетног кадра, како у производном тако и у логистичком и административном сектору. Због сталног повећања  производње, фирма има константан раст у запошљавању радне снаге, при чему остварује изразито успјешну сарадњу са Заводом за запошљавање Републике Српске. Од 2013. године  корисници су средстава по различитим програмима запошљавања радника и до сада су запослили укупно 33 лица са евиденције незапослених од којих је већина и даље у сталном радном односу.

Током свих година постојања нису се одрицали провјерених и најбољих састојака својих пецива и слаткиша јер само од најквалитетнијих сировина и провјерених добављача могуће је направити производ који дан за даном остаје непромијењен, а препознат и награђен дугогодишњим повјерењем купаца.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

21.03.2023.Публикације

Статистички билтен- фебруар 2023.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС фебруар 2023.

Све публикације