Немања Петровић, Биро Зворник

Пет, 29.03.2024.


Немања Петровић, по занимању техничар за друмски саобраћај, један је у низу младих људи који су показали интересовање за бављење самосталном предузетничком дјелатношћу.

Приликом редовног јављања у Биро Зворник савјетодавци су га информисали да је у току jавни позив по програмима које спроводи Завод за запошљавање Републике Српске. Он је у томе видио прилику за реализацију сопствене пословне идеје, а то је отварање ауто-механичарске радње.

Након прикупљања потребне документације, аплицирања по „Програму посебне циљне категорије у привреди 2022. године” и успјешно завршене обуке из предузетништва, а захваљујући  добром бизнис плану, Завод му је одобрио средства у износу од 5.000 КМ. Средства је уложио у различиту опрему и алат за рад, а који му омогућавају квалитетно пружање услуга – поправке и одржавања возила.

У прилог томе да је начинио добар корак иде и чињеница да и након истека обавезних годину дана пословања и даље ради у свом ауто-сервису са повећаним обимом посла у односу на сами почетак. Нада се да ће у будућности моћи да прошири постојеће капацитете и запосли раднике који ће му умногоме олакшати пословање.

Петровић посебно истиче значај пружене новчане подршке, која је уједно била и подстрекач да истраје у својој идеји и уложи додатни труд, а што је резултирало великим успјехом.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

15.12.2022.Публикације

Статистички билтен- новембар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец новембар 2022. године.

Све публикације