Субвенције као добра пословна прилика

Уто, 02.04.2024.


Послије завршене средње школе, млада гимназијалка Виолета Секулић одлучила је да пословни пут настави у свом малом граду –  Власеници. Пријавила се на евиденцију незапослених и редовно пратила програме које реализује Завод за запошљавање. Након информисања о условима и начину кориштења средстава подстицаја за самозапошљавање, прошла је обуку за предузетнике и сачинила пословни план с посебном пажњом и преданошћу који је позитивно оцијењен.

Свој сан претворила је у стварност 2022. године искористивши прилику да помоћу одобрених средстава за самозапошљавање набави дио основне опреме и докаже своје предузетничке способности.

Сада већ познати козметички салон „Violet Beauty” нуди широк асортиман козметичких услуга и третмана (третмани лица, трепавице и обрве, маникир и педикир, депилација, соларијум...). Захваљујући бројним обукама Виолета је стекла богато искуство, што потврђују и бројни цертификати. Непрекидно прати најновије трендове и технике у жељи да њен салон постане допадљив што већем броју потенцијалних клијената. Сматра да је стална едукација веома битна и да није уопште лако опстати на овом тржишту, с обзиром на то да многи  салони, који раде као нерегистровани, пружају исте или сличне услуге.

Од присутних клијената сазнајемо да се у овом салону осјећају посебно и цијењено јер им је пружена врхунска услуга и професионалност.

„Средства за самозапошљавање су за сваку похвалу јер представљају добру одскочну даску и значајну финансијску подршку”, поручила је Виолета.

Задовољна је оствареном сарадњом са Заводом за запошљавање, те је намјерава и наставити како би била у току са новим програмима финансирања.

Козметички салон „Violet Beauty” отворен је за све оне који желе врхунску услугу и јединствено искуство.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Висока стручна спрема
Висока стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације