Огласи за посао Савјети за тражење посла

Огласи по филијалама ЗЗЗРС

Бања Лука Бијељина Добој Источно Сарајево Приједор Требиње Зворник
 

Oглaси зa пoсao у инoстрaнству

Пoглeдaj

Сви oгласи по категоријама

Савјети за тражење посла

Посредовање је успостављање непосредне везе између послодавца незапосленог лица или запосленог лица које тражи промјену запослења.

Завод информише незапослене о могућностима запошљавања, али су незапослене особе дужне да се и саме ангажују на тражењу запослења, при чему им Завод пружа стручну помоћ, те информише о њиховим правима и условима за њихово остваривање.

Како би се ти задаци остварили што ефикасније, на овом дијелу Портала су дати савјети за тражење посла, огласи за чију попуну послодавци траже асистенцију Завода, али и огласи из средстава јавног информисања, као и профили послодаваца. На овај начин се успоставља брза размјена информација између послодаваца и незапослених, својеврсна берза рада.

Завод не наплаћује накнаду за услуге које пружа особама које траже посао.

Статистика

На Порталу се тренутно налази 152 оглашених радних мјеста

Како претраживати огласе

Одабиром претраживања "огласа по филијалама" могуће је претражити огласе које Послодавци објављују путем Завода за запошљавање, односно огласи које Завод објављујуе на свом Порталу, средствима јавног информисања, на огласним плочама бироа широм РС, клубовима за тражење посла и центрима за информсање и савјетовање.

Одабиром одређене категорије, могуће је претражити све огласе које Завод има у својој бази података. У претрази ових огласа, омогућено је кориштење додатних филтера попут кључне ријечи (нпр. занимање, локација), или извора огласа (нпр. Завод, остали огласи). Поред заводових огласа, ту су и огласи преузети из средстава јавног информисања и других извора (који су јасно наведени), чиме Завод олакшава проток информација на тржишту рада, али не преузима одговорност за садржај огласа, нити њихову реализацију.

Профили послодаваца

Нови послови на Ваш емаил

15.02.2021. Пројекти ЗЗЗРС

Програм подршке запошљавању Рома у Републици Српској у 2021. години
 ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује…

Сви пројекти

29.07.2021. Остали пројекти

Јавни позив - “Обрти нуде будућност”
Агенција за рад и запошљавање БиХ у сарадњи са ентитетским…

Сви пројекти

18.03.2011.Публикације

Виша стручна спрема
Виша стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације

Вијести