Како до подстицаја за пољопривреднике?

Сри, 03.09.2014.


Институт за развој младих и заједнице Perpetuum Mobile Пројекат у оквиру пројекта “Спознај могућности, (п)окрени се бизнису!“ којег подржава YЕП, има за циљ мотивисати младе из руралних средина да користе подстицајна средства за пољопривреду која Министарство пољопривреде, водопривреде и шумарства издваја сваке године у износу од 60 милиона КМ и на тај начин дођу до самозапослења.

Тренутно је у току финализација информативног филма о начинима стицања подстицајних средстава. Кроз филм су такође представљени и успјешни примјери младих особа који су помоћу подстицајних средстава покренули сопствене бизнисе од којих данас живе. Како бисмо осигурали да информације о начину стицања подстицајних средстава дођу до што већег броја младих људи креиран је ИНФО пакет са свим важним информацијама о начину остваривања средстава.

ИНФО пакет можете преузети овдје.

У другој фази пројекта одржаће се презентације филма у Клубовима за тражење посла у градовима/општинама: Србац, Рудо, Модрича, Теслић, Нови Град, Невесиње, Градишка, Бања Лука, Зворник. Након презентације филма присутни ће имати прилику да прођу кроз радионицу развоја пројектних идеја за њихов ангажман у пољопривреди.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

22.03.2024.Публикације

Статистички билтен- фебруар 2024. године
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за фебруар 2024.

Све публикације