Обавјештење за студенте који су аплицирали за Феријални рад у СР Њемачкој

Чет, 08.02.2018.


Обавијештавамо студенте који су предали пријаве за учешће у феријалном раду у СР Њемачкој током љетњег распуста 2018. године да је извршена селекција пријава пристиглих на адресу Агенције за рад и запошљавање БиХ. Списак студената чије ће пријаве бити прослијеђене у Централну службу за посредовање у запошљавању стручне радне снаге из иностранства (ЗАВ) Савезне агенције за рад СР Њемачке можете наћи овдје.

Напомена: Радне понуде послодаваца из СР Њемачке студенти могу очекивати тек од априла текуће године. Савезна агенција за рад СР Њемачке покушаће наћи феријални посао свим студентима, међутим, не може дати гаранцију за то (тачка 8. Брошуре о феријалном раду страних студената у Њемачкој).

Још једном скрећемо пажњу студентима да обавезно треба да се упознају са садржајем Брошуре о феријалном раду страних студената у Њемачкој: Merkblatt – Ferienbeschäftigung in Deutschland für im Ausland immatrikulierte ausländische Studierende, која садржи детаљне информације о овом програму, тј. условима рада, правима и обавезама студената.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

10.03.2023.Публикације

Како се представити послодавцу
Брошура “Како се најбоље представити”

Све публикације