Објављен Јавни позив по Пројектима подршке запошљавању у 2016. години

Сри, 04.05.2016.


Министарство рада и борачко инвалидске заштите и Завод за запошљавање Републике Српске, данас су објавили Јавни позив за учешће послодавца и незапослених лица по Пројекту подршке запошљавању у привреди, Пројекту подршке запошљавању и самозапошљавању дјеце погинулих бораца ВРС, ратних војних инвалида и незапослених демобилисаних бораца Војске РС "Заједно до посла", Пројекат подршке запошљавању приправника са ВСС у 2016. години, те Пројекту подршке запошљавању лица изнад 45 година старости. По наведеним пројектима планирано је запошљавање укупно 3.245 лица, за шта су предвиђена су средства у износу од 15.096.595,76 КМ.

Право учешћа по сваком Пројекту појединачно дато је незапосленим лицима и послодавцима из Републике Српске који испуњавају услове предвиђене Јавним позивом и запошљавају лица из утврђене циљне групе.

Детаљније информације у вези са Јавним позивом и евентуалним учешћем по пројектима, осим на интернет страници Завода (рубрика ПРОЈЕКТИ ЗЗЗРС), заинтересовани могу добити у свим филијалама и бироима Завода за запошљавање Републике Српске.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

01.12.2023.Публикације

Статистички билтен- октобар 2023.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за октобар мјесец 2023.

Све публикације