Пекара “Златно зрно” - 11 запослених радника кроз пројекте Завода

Чет, 07.12.2017.


Пекара "Златно зрно" основана је као мања породична фирма почетком 2013. године у Источном Сарајеву. Своју дјелатност, поред производње, велепродаје и малопродаје пекарских производа, проширила је и на ресторанску дјелатност.

Данас је "Златно зрно" постало препознатљив бренд у Источном Сарајеву, како због квалитета производа, тако и због самог односа према купцима.

У фирми је тренутно запослено 70 радника, различитих радних и струковних профила.

Због сталног раста обима производње, фирма "Златно зрно" има константан раст у запошљавању радне снаге, при чему остварује изразито успјешну сарадњу са Заводом за запошљавање Републике Српске. Посредством суфинсирања запошљавања радника кроз различите пројекте Завода до сада су запослили укупно једанаесторо лица.

Приликом стварања наших пекарских производа користимо најквалитетније сировине, знање и искуство наших запослених, који нам омогућавају производе високог и јединственог квалитета. Трудимо се да константно учимо и усавршавамо технолошке процесе, уводимо нове машине и технолошке иновације, да идемо у корак са временом, али да остајемо вјерни традиционалним рецептима и нашим купцима, кажу у пекари "Златно Зрно".

Све вијести

Остале вијести

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм запошљавања и самозапошљавања циљних категорија у привреди у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм запошљавања…

Сви пројекти

02.07.2016.Публикације

Статистички Билтен - септембар 2018.
Статистички Билтен ЈУ Завод за запошљавање РС

Све публикације