Споразум о сарадњи Завода за запошљавање Републике Српске и Националне службе за запошљавање Републике Србије

Пет, 28.08.2015.


Национална служба за запошљавање Републике Србије и ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске данас су потписали Споразум о међусобној сарадњи у складу са Споразумом о успостављању паралених веза између Републике Србије и Републике Српске.

Споразум су потписали директори двије институције Зоран Мартиновић и Милко Чолаковић. Основ за закључење Споразума је међусобна помоћ и сарадња на пројектима Европске уније, сарадња на перманентном ажурирању базе података информационог система када је у питању запошљавање у прекограничном региону, те сарадња на међусобном пружању подршке у остваривању заједничких интереса и циљева.

Током дводневне посјете представника Националне службе за запошљавање, размјењена су искуства на тему посредовања у запошљавању Републике Србије и Републике Српске, реализација активних мјера запошљавања, функционисање информативног система те ефикаснија подршка служби запошљавања у кретању незапослених лица у посредовању између послодаваца и незапослених лица Републике Србије и Републике Српске.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Висока стручна спрема
Висока стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације