ПОЗИТИВАН ПРИМЈЕР УСПЈЕШНОГ ПОСЛОВАЊА И САРАДЊЕ СА ЗАВОДОМ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РС

Пет, 17.05.2019.


,,РБ” д.о.о. из Бијељине постоји пуних 27 година и послује на цијелој територији БиХ као велепродаја и малопродаја. Многобројним задовољним купцима нуди широк асортиман мушке, женске и дјечије одјеће и обуће. Тренутно је запослено 14 радника, са тенденцијом повећања отварањем новог продајног простора.

,,РБ” д.о.о. снабдјева преко 40 малопродајних објеката ,,Shooter” производа широм БиХ, малопродају спортске опреме ,,A-sport’, као и концепт мултибренд трговина ‘Fashion Point’ који обухвата три свјетски познате робне марке ,,KVL’, ‘TIMEOUT’ и ‘LEE COOPER’. У току претходне године успостављени су контакти и сарадња и у сусједним земљама. 

,,РБ” д.о.о. из Бијељине је добитник Сертификата бонитетне изврсности коју додјељују аналитичко бонитетна кућа ,,Bisnode” БиХ и подручна Привредна комора Бијељина.

Сертификат бонитетне изврсности као међународно призната потврда економског квалитета пословног субјекта сертифициране компаније сврстава у сам врх домаће привреде, стављајући их у равноправан положај са компанијама из ЕУ, јер се при оцјењивању примјењује иста методологија и доказани критеријуми.

Улога Завода у посредовању при запошљавању даје додатни печат развоју ове фирме, јер ,,РБ” д.о.о. редовно учествује у активностима ЈУ Завод за запошљавање РС, почев од Сајмова запошљавања, семинара, анкета и одазивају се на сваки позив Завода који се односи на посредовање и тржиште рада.

Учесници су више програма запошљавања које реализује Завод као што су: запошљавање у привреди, запошљавање циљних категорија, дјеце погинулих бораца и суфинансирање запошљавања приправника ВСС. Значајно је напоменути да радници остају у радном односу након истека програма.

Све вијести

Остале вијести

19.06.2020. Пројекти ЗЗЗРС

Програм обуке, доквалификације и преквалификације у 2020. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

03.07.2019. Остали пројекти

Запошљавање радника за здравствену његу  у СР Њемачкој - Tripl Win пројект
Triple Win пројект проводи у име њемачке владе Deutsche Gesellschaft für…

Сви пројекти

18.03.2011.Публикације

Висока стручна спрема
Висока стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације