Позитивна прича из творнице обуће “Алфа” доо Модрича

Уто, 11.12.2018.


Творница обуће „Алфа” д.о.о. Модрича основана је давне 1989. године. Фирма се бави производњом горњих дијелова обуће и готове обуће.

Компанија успјешно послује дуги низ година и тренутно запошљава око 390 радника.

Предузеће константно прима нове раднике, а само ове године су кроз Програм обуке, доквалификације и преквалификације који реализује Завод за запошљавање Републике Српске, запослили 30 нових радника. Оснивач фирме Илија Јевтић истиче да је изузетно задовољан досадашњом сарадњом са Заводом, те да и убудуће очекује успјешно пословање са менаџментом ове јавне установе.

Средином текуће године, а захваљујући и средствима Завода, покренули су више погона за производњу обуће, те планирају запослити 60 до 70 нових радника у наредном периоду.
Фирма позива младе људе старости до тридесет година који су заинтересовани за рад у њиховој творници да им се представе на информативном разговору и покажу своју опредјељеност за рад и стицање искуства.

Творница производи обућу за неколико водећих брендова на тржишту, а доказ њиховог квалитета су инострани купци. Фирме са којима сарађују су Лоренц из Аустрије и Мађарске и Рихтер из Њемачке.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

15.04.2022.Публикације

Статистички билтен- март 2022.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације