Позитивна прича из творнице обуће “Алфа” доо Модрича

Уто, 11.12.2018.


Творница обуће „Алфа” д.о.о. Модрича основана је давне 1989. године. Фирма се бави производњом горњих дијелова обуће и готове обуће.

Компанија успјешно послује дуги низ година и тренутно запошљава око 390 радника.

Предузеће константно прима нове раднике, а само ове године су кроз Програм обуке, доквалификације и преквалификације који реализује Завод за запошљавање Републике Српске, запослили 30 нових радника. Оснивач фирме Илија Јевтић истиче да је изузетно задовољан досадашњом сарадњом са Заводом, те да и убудуће очекује успјешно пословање са менаџментом ове јавне установе.

Средином текуће године, а захваљујући и средствима Завода, покренули су више погона за производњу обуће, те планирају запослити 60 до 70 нових радника у наредном периоду.
Фирма позива младе људе старости до тридесет година који су заинтересовани за рад у њиховој творници да им се представе на информативном разговору и покажу своју опредјељеност за рад и стицање искуства.

Творница производи обућу за неколико водећих брендова на тржишту, а доказ њиховог квалитета су инострани купци. Фирме са којима сарађују су Лоренц из Аустрије и Мађарске и Рихтер из Њемачке.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2018. Пројекти ЗЗЗРС

Програм подршке запошљавању Рома у Републици Српској у 2018. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

05.04.2017. Остали пројекти

Пројекат “Урбана пољопривреда”
Пројекат “Урбана пољопривреда” је базиран на развоју…

Сви пројекти

12.01.2011.Публикације

Права незапослених лица
НЕЗАПОСЛЕНИМ ЛИЦЕМ СЕ СМАТРА лице пријављено на евиденцију…

Све публикације