Позив за учешће у Microsoft обуци

Чет, 12.11.2015.


Завод за запошљавање Републике Српске позива све младе активне тражиоце посла до 30 година старости са подручја Бања Луке, a који су укључени у савјетодавни процес-индивидуални и групни кроз Клубове за тражење посла, да се пријаве за стицање нових и побољшање постојећих знања из ИТ области у Microsoft Skills центру у Бања Луци.

Пројекат запошљавања младих YЕP уз подршку Амбасаде Швајцарске осигурао је да 58 младих незапослених који учествују у савјетодавном процесу Завода, добије прилику да учествује у ИТ обукама и пред-обукама за оне кандидате којима би стицање одређеног нивоа предзнања осигурало учешће у обуци. ИТ обуке су везане за програмирање, управљање пројектима у ИТ сегменту, те позиције које се односе на рад са серверима и базама података. Наведене обуке ће се одржавати у Microsoft Skills центру на Економском факултету АПЕИРОН у Бања Луци.

На основу исказаног интереса незапослених, биће одржане и презентације о обукама у просторијама Завода за запошљавање РС у Бања Луци, те ће датуми одржавања презентација бити доступни на wеб страници Завода.

Више информација о начину аплицирања за учешће у обуци за активне тражиоце посла доступно је у просторијама Завода за запошљавање код Вашег савјетодавца и водитеља Клуба за тражење посла.

 

Јавни позив за учешће у Microsoft обуци

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Висока стручна спрема
Висока стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације