Преко Завода до лакшег запослења

Пет, 15.09.2017.


Сјајна прича нам долази из најмлађе општине у Републици Српској - из Станара.

Од индустријски поклеклог града Добоја и његових послијератних тежњи за малим и средњим предузетништвом, данас се полако изњедрују амбициозни и вриједни људи који својим знањем и умијећем желе да остваре како себи тако и свом окружењу свјетлију будућност и останак на овим просторима.

Демобилисани борац ВРС, по занимању машински обликовач дрвета, Горан Богдановић из Остружње Горње код Станара у току 2016. године покреће властити бизнис на свом имању и то производњу намјештаја за пословне и приватне просторе.

Успјешност сарадње Завода за запошљавање - бироа Станари са овим послодавцем огледа се у реализованом "Пројекту подршке запошљавању лица изнад 45 година старости у 2016. години", а по којем су му одобрена средства за самозапошљавање.

Након годину дана, Богдановић је из своје приватне радиности створио услове за запошљавање још једног лица са евиденције незапослених Завода у Станарима, а како и сам каже - ако дође до повећања обима производње створиће се услови за запошљавањем више радника на обострано задовољство.

Све вијести

Остале вијести

02.08.2016.Публикације

Статистички Билтен - мај 2018.
Статистички Билтен ЈУ Завод да запошљавање Републике Српске

Све публикације