Преко Завода до лакшег запослења

Пет, 15.09.2017.


Сјајна прича нам долази из најмлађе општине у Републици Српској - из Станара.

Од индустријски поклеклог града Добоја и његових послијератних тежњи за малим и средњим предузетништвом, данас се полако изњедрују амбициозни и вриједни људи који својим знањем и умијећем желе да остваре како себи тако и свом окружењу свјетлију будућност и останак на овим просторима.

Демобилисани борац ВРС, по занимању машински обликовач дрвета, Горан Богдановић из Остружње Горње код Станара у току 2016. године покреће властити бизнис на свом имању и то производњу намјештаја за пословне и приватне просторе.

Успјешност сарадње Завода за запошљавање - бироа Станари са овим послодавцем огледа се у реализованом "Пројекту подршке запошљавању лица изнад 45 година старости у 2016. години", а по којем су му одобрена средства за самозапошљавање.

Након годину дана, Богдановић је из своје приватне радиности створио услове за запошљавање још једног лица са евиденције незапослених Завода у Станарима, а како и сам каже - ако дође до повећања обима производње створиће се услови за запошљавањем више радника на обострано задовољство.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Виша стручна спрема
Виша стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације