Сајам запошљавања Бања Лука 2019

Уто, 08.10.2019.


Градска развојна агенција Бања Лука у сарадњи са Одјељењем за Локални економски развој и Заводом за запошљавање Републике Српске- филијала Бања Лука, организује “Сајам запошљавања БЛ2019” који ће се одржати 16. октобра 2019. године у СД “Центар” (Јеврејска 36/бивши Шопинг центар), у термину од 10:00 до 18:00 часова.

На Сајму ће учествовати привредници из сектора метал, дрво, прехрамбена индустрија, ИKТ, грађевинарство, текстил, кожа, обућа и други. Такође, на Сајму ће учешће узети и агенције за посредовање при запошљавању, образовне институције, установе за преквалификацију и доквалификацију, представници банкарског сектора и остали.

Овогодишњи Сајам запошљавања БЛ2019 има осврт на промоцију културне и креативне индустрије. Индустрија која поред ИKТ има највећи финансијски раст и сигурно нуди фантастичну перспективу. Поред излагача из ове сфере, посјетиоци ће моћи да присуствују изузетно занимљивим панелима из области креативних и културних индустрија, да открију прилике за развој самосталних бизниса, да чују приче о брендирању, те како од хобија направити бизнис.

Позивамо заинтересоване послодавце да се пријаве за учешће на Сајму, а све потенцијалне тражиоце новог запослења или додатних информација за развој своје каријере да посјете Сајам.

Пријаве за учешће још увијек можете слати на: .(JavaScript must be enabled to view this email address) и .(JavaScript must be enabled to view this email address), као и на телефон +387 51 433 460.

Све вијести

Остале вијести

09.09.2020. Пројекти ЗЗЗРС

Програм подршке запошљавању Рома у Републици Српској у 2020. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

12.01.2021. Остали пројекти

Запошљавање радника у Републици Словенији
Из Завода за запошљавање Републике Словеније свакодневно…

Сви пројекти

11.02.2020.Публикације

Статистички билтен- октобар 2020.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације