Успијешна прича: „Зидар Живановић” д.о.о. Доња Трнова-Угљевик

Пет, 30.03.2018.


Предузеће је основано у јуну 1985. године као СЗР „Зидар”, а од 2003. године пререгистрованo у „Зидар Живановић” д.о.о. Доња Трнова-Угљевик.

Основна дјелатност предузећа је високоградња и нискоградња, уз широк спектар квалитетних услуга у оквиру јавног и приватног сектора.

У предузећу је стално запослено 85 радника уз повремено ангажовање сезонских радника.

Многобројне предности омогућавају предузећу „Зидар Живановић” д.о.о. да брзо и ефикасно испуни сва очекивања инвеститора укључујући висок квалитет изведених радова, детаљно познавање локалног тржишта и прописа, поштовање уговорених обавеза квалитета,рокова и цијена, висок степен организације - стручна, материјална и техничка опремљеност, те вишегодишње искуство. Циљ предузећа је да у наредном периоду, и поред велике конкуренције које тржиште намеће, буде међу првима у области грађевинарства. Тај циљ је остварив ако се узме у обзир вјеродостојност у региону, а која је створена управо на темељима квалитета и поштовања прописаних стандарда.

Поред осталог, током 2009. године, отворено је представништво фирме у Њемачкој гдје успешно послује. Поред учешћа у програмима Завода за запошљавање претходних година и запошљавања три радника који су и даље у радном односу, у оквиру пројекта „Заједно до посла” у 2017. години запослено је седам радника са евиденције Завода.

Све вијести

Остале вијести

06.02.2019. Остали пројекти

Запошљавање радника у Републици Словенији
Из Завода за запошљавање Републике Словеније свакодневно…

Сви пројекти

18.03.2011.Публикације

Квалификовани радници
Квалификовани радници на евиденцији за Завода за запошљавање

Све публикације