Успјешна прича : “Агрофлора” д.о.о. из Козарске Дубице

Чет, 25.05.2017.


АГРОФЛОРА д.о.о. Kозарска Дубица послује од 1996. године, а њена основна дјелатност је финализација у примарној преради дрвета. Главни производи пласирају се на тржишта Аустрије, Словеније, Шпаније, Белгије, Србије, Хрватске, Kине, Јапана и Турске.

Предузеће располаже одговарајућом опремом за прераду дрвета и средствима за екстерни и интерни транспорт. Најзначајнији сегмент је систем за термалну обраду дрвета на високим температурама, што представља једну од најнапреднијих технологија које се користи у овој бранши. Средином 2011. године предузеће је почело са производњом пелета, а 2016. године су кренули и са производњом лијепљених греда што их чини јединственим у Републици Српској.

У поменутом предузећу континуирано се врши улагање у нове инвестиције, постиже се већи степен финализације, боља искориштеност репроматеријала, а све наведено их доводи међу водеће фирме у области прераде дрвета у Kозарској Дубици.

Улагањем и проширењем производног асортимана, стварају се и услови за запошљавање нових радника. Од 2012 године кроз учешће у пројектима запошљавања радника које суфинасира Завод за запошљавање посао је добило тринаест лица. Одобрена средства послодавац улаже у проширење производње што резултира већим бројем запослених у оквиру постојеће дјелатности.

Све вијести

Остале вијести

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

25.11.2022.Публикације

Статистички билтен-октобар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец октобар 2022. године

Све публикације