Успјешна прича : “POWER” д.о.о. из Рогатице

Сри, 26.04.2017.


"PОWЕR" д.о.о. из Рогатице је предузеће које је 2000. године основано као породични бизнис са три запослена радника, а чија је основна дјелатност била трговина на мало. Временом са развојем предузећа, отварањем тржишта, стеченим искуством и формирањем мреже пословних партнера, фирма је почела и са обављањем трговине на велико и успјешно послује на тржишту Републике Српске, БиХ и шире. Данас има 70 запослених радника са тенденцијом раста сходно расту обима послова које обавља.

Организациона структура је прилагођена растућим и све сложенијим тржишним захтјевима, што показује континуиран раст и развој у свим сегментима пословања друштва, од оснивања до данас. У току 2009. године, фирма почиње са реализацијом пројекта: оснивање откупне станице за самоникло љековито биље, гљиве и шумске плодове. Примарни циљ овог пројекта дат је у његовом називу, чијом реализацијом је дошло до активирања великог броја сезонских радника.

Од 2012. године почели су са пластеничком производњом чији пласман се реализује кроз њихове малопродајне објекте. Реализацијом овог пројекта дошли су до подизања привредних активности кроз већу упосленост постојећих и изградњу нових капацитета, као и отварање нових радних мјеста, што за власника и директора предузећа Ђерић Радована, представља мотивацију за даља улагања и развој у свим сегментима пословања.

Са ширењем обима пословања расте и потреба за новим радним мјестима, тако да сваке године аплицирају за запошљавање нових радника. Тренутно су корисници средстава запошљавања по Пројекту "Заједно до посла" по ком је запослено једно дијете погинулог борца ВРС и " Пројекта подршке запошљавању у привреди РС у 2016. години", гдје је запослено 10 радника са евиденције Завода за запошљавање Републике Српске.

Све вијести

Остале вијести

19.04.2024. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦЕЛЕРАТОР ПРОГРАМУ
Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом…

Сви пројекти

28.07.2023.Публикације

Статистички билтен- јун 2023.
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за јуни 2023.

Све публикације