Закључак Управног одбора: Нераспоређена средства ће се преусмјерити у друге компоненте по пројектима

Уто, 20.06.2017.


На сједници Управног одбора ЈУ ЗЗЗРС која је одржана 16.06.2017. године, а на којој су разматрани и усвојени приједлози додјеле средстава по расписаном Јавном позиву за 2017. годину, донијет је Закључак да се преостала нераспоређена средства у износу од 1.528.000,00 КМ измјеном Акционог плана запошљавања који усваја Влада РС преусмјере у друге компоненте по пројектима, а како би се у што већој мјери задовољили исказани интереси послодаваца и незапослених лица.

Предложено је да се По “Пројекту подршке запошљавању и самозапошљавању дјеце погинулих бораца ВРС, незапослених демобилисаних бораца и РВИ “Заједно до посла” удовољи самозапошљавању демобилисаних бораца и РВИ за 119 лица и 25 лица по Пројекату стицања радног искуства младих у статусу приправника са ВСС у 2017. години”, у компоненти II: Лица са ВСС без радног искуства - дјеца погинулих бораца. На овај начин би били задовољени сви захтјеви за запошљавањем дјеце погинулих бораца, ратних војних инвалида ВРС и незапослених демобилисаних бораца.

Преостали дио средства би био утрошен на “Пројекат подршке запошљавању лица изнад 50 година старости” за запошљавање 84 лица и 57 лица по Пројекту стицања радног искуства младих у статусу приправника.

Све вијести

Остале вијести

20.03.2017. Пројекти ЗЗЗРС

Пројекат подршке запошљавању лица изнад  50 година старости у 2017. години
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује “Пројекат…

Сви пројекти

02.02.2017. Остали пројекти

Запошљавањe радника за здравствену његу у СР Њемачкој - Пројекат Triple Win
АГЕНЦИЈА ЗА РАД И ЗАПОШЉАВАЊЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ у складу…

Сви пројекти

08.03.2011.Публикације

Мој пут у свијет рада
Драги ученици! Кроз садржај ове брошуре желимо да вас упознамо…

Све публикације