Директор Завода Мирослав Вујичић посјетио општину Вукосавље

Сри, 07.11.2018.


Директор ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић, боравио је данас у радној посјети општини Вукосавље. Том приликом сусрео се са начелником општине, господином Бориславом Ракићем. На састанку се разговарало о могућности отварања канцеларије Завода за запошљавање у Вукосављу. Поводом радне теме, истакнуто је да до сада у унутрашњој организацији Завода није био предвиђен биро у Вукосављу, због малог броја евидентираних незапослених лица, њих око 300. Заједничким напорима начелника Ракића и директора Вујичића сагледане су потребе становништва ове рубне општине, као и жеља руководства Завода да ову институцију што више приближе грађанима. Саговорници су се сагласили да ће у наредном периоду активно радити на отварању поменуте канцеларије.

Директор Вујичић је нагласио да је Завод за запошљавање у општину Вукосавље за период 2017. и 2018. године, за запошљавање незапослених лица са евиденције издвојио 81.104 КМ, те нагласио да ће оваквих давања бити и у наредном периоду.

Начелник Ракић изразио је захвалност на досадашњој сарадњи и изразио наду да ће улагања у ову општину у наредном периоду бити и већа, а све у циљу отварања нових радних мјеста и останка младих људи у Вукосављу и Републици Српској.

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Квалификовани радници
Квалификовани радници на евиденцији за Завода за запошљавање

Све публикације