Ранко Потајац - Стоматолошка амбуланта ,,DENTAL HOUSEˮ Бања Лука

Пон, 21.02.2022.


Ранко Потајац из Бање Луке по занимању зуботехничар је позитиван примјер младог човјека који је својим радом, трудом, упорношћу и уз адекватну подршку институција успјешно реализовао своју пословну идеју.

Стицајем околности одмах након пријаве на евиденцију незапослених лица бироа Бања Лука указала се могућност аплицирања по Програму подстицања развоја предузетништва код младих старости до 35 година - ,,Стартап (start-up) Српскаˮ у 2019. години.

Уз помоћ одобрених средстава купио је неопходну опрему и обртна средства за рад.

,,DENTAL HOUSEˮ је савремена стоматолошка установа у којој се дјелатност базира на иновативном споју традиционалних принципа струке и модерних метода, апаратуре и материјала. У саставу ове установе налази се савремено опремљена лабораторија у области стоматологије, која пружа услуге реконструктивне и естетске стоматологије те је, осим интерне, отворена и за сарадњу са другим стоматолошким и специјалистичким амбулантама.

Од почетка рада, уз константан раст и развој, најбоље услуге, квалитет и стручност, труде се да задовољство пацијената буде на првом мјесту. Поред свог радног ангажмана, запослиo je још 7 радника.

Ранко Потајац истиче одличну сарадњу са Заводом за запошљавање Републике Српске и наводи да су му подстицајна средства била од велике користи, како за почетак рада тако и за наставак развоја идеје у правом смјеру.

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

25.05.2023.Публикације

Статистички билтен- април 2023.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације