Видљиви резултати рада Клуба за тражење посла Зворник

Пет, 16.11.2018.


Клуб за тражење посла за незапослене у граду Зворнику поново биљежи добре резултате рада. Сва незапослена лица, која су пријављена на евиденцију Бироа за запошљавање Зворник имају на располагању личног савјетодавца, задуженог за пружање подршке у проналаску запослења.

У Клубу за тражење посла незапослени могу да прођу различите врсте обука, како би савладали вјештине неопходне за активно тражење посла, те тако убрзали свој долазак до посла.

Водитељ клуба за тражење посла у Зворнику - Слађана Остојић истакла је да заинтересованост незапослених лица за учешће у радионицама свакодневно расте и како се у клубу труде да на што бољи и једноставнији начин представе циљеве овог клуба.

"Досадашњи клијенити нашег клуба су били задовољни учешћем на радионицама и по њиховим ријечима, већина је савладала препреке које су до тада постојале како при самом избору посла, тако и на његовом успјешном проналажењу. У будућем периоду настојаћемо да повећамо број клијената и као и до сада, да им помогнемо да се представе на најбољи могући начин кроз упутства при изради квалитетне биографије, пропратног писма и припреме за интервју са послодавцем." истакла је Остојићева.

Из клуба позивају сва незапослена лица да се пријаве на радионице које организује овај клуб, а пријавити се могу сваким радним даном од 8 до 15 часова.

Клуб за тражење посла је један од десет клуба у Републици Српској, а налази се у просторијама Бироа Зворник на адреси Браће Обрадовића бр. 1.

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

21.03.2024.Публикације

Висока стручна спрема
Висока стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације