ЗАВОДУ УРУЧЕНА ПЛАКЕТА ЗА ИЗУЗЕТАН ДОРПИНОС У АФИРМАЦИЈИ ФИЛОЗОФСКОГ ФАКУЛТЕТА

Пет, 17.05.2019.


У оквиру обиљежавања Дана Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву данас је на Палама промовисано 240 студената првог циклус студија, 23 мастера и два магистра наука ове високошколске установе.

Декан Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву Драга Мастиловић рекао је да промоцијом 265 дипломаца, магистара и мастера наука настављају манифестацију “Дани Филозофског факултета“ која ће трајати до уторка 21. маја.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Стево Пашалић изјавио је, да укупно на Универзитету годишње дипломира нешто мање од хиљаду студената, а ту је најбројнији Филозофски факултет јер су највећи по броју студената и по броју студијских програма.

Што се тиче најбољих студената, учињен је значајан искорак. Прошле године у радни однос на Универзитету примљено је 30 најбољих са различитих образовних профила, а ове године је и Влада Републике Српске реаговала и окупила најбоље студенте“, истакао је ректор.

На свечаности додјеле диплома Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву директору ЈУ Завода за запошљавање Републике Српске, Мирославу Вујичићу уручена је плакета за изузетан допринос у афирмацији Филозофског факултета.

Промоцији дипломираних студената, мастера и магистара наука која је одржана на Економском факултету на Палама, присуствовали су декани и продекани Универзитета у Источном Сарајеву, декани Педагошког факултета у Врању, представници амбасада Кине и Руске федерације, представници Града Источно Сарајево, начелник општине Пале, представници институција Републике Српске као и личности из јавног и политичког живота.

Све вијести

Остале вијести

10.03.2020. Остали пројекти

Јавни позив за учешће у пројекту Подршка за покретање СТАРТAП-а из области ИТ-а
Град Бања Лука, Градска развојна агенција (ЦИДЕА) и Иновациони…

Сви пројекти

18.03.2011.Публикације

Висока стручна спрема
Висока стручна спрема на евиденцији Завода за запошљавање

Све публикације